Slette Mette

Heimdal Games

- Bringing mobile games to you

Slette Mette

Heimdal Games

- Bringing mobile games to you

Download Slette Mette

Download via Google Play or App Store

Hent uden reklamer

Hent gratis

Hent på Steam

Download Slette Mette

Download via Google Play or App Store

Hent uden reklamer

Hent gratis

Hent på Steam

Hjælp Slette Mette med at blive ved magten!

Slette Mette har mange udfordringer foran sig, hjælp hende med at blive ved magten. Spring over journalister og sygeplejersker, slet sms’er og meget mere.

Slette Mette i medierne

Læs artiklen af TV2

“Hvordan ville du som statsminister have håndteret minkskandale, slettede sms’er og stædige journalister?
Det kan du nu afprøve i et nyt mobilspil kaldet ‘Slette Mette’, som lørdag morgen topper listen over mest hentede gratis iPhone-spil.” (TV2.dk)

Læs artiklen af Berlingske

“I spillet »Slette Mette« har man rollen som vor statsminister, der til tonerne af computermusik skal forsøge at springe over diverse forhindringer – hvilket i fagsproget kaldes et endless runner-spil. Indimellem kan man høre den computeranimerede statsleder udbryde »lev med det«.”
(Berlingske.dk)

Se Ekstrabladets anmeldelse

“Få boost af makrelmadder, hop over journalister, og fortæl vrede sygeplejersker, at de skal leve med det. ‘Slette Mette’ er et mobilspil, der genopfrisker Mette Frederiksens tid som statsminister. Ekstra Bladets Frej Kofoed og Anders Hoppe anmelder”
(Ekstrabladet.dk)

Læs artiklen af Soundvenue

“Hvis du prøver kræfter med spillet, så husk lyd, så du ikke går glip af guldkorn som statsministerens famøse citat, da hun blev spurgt ind til de slettede sms’er: »Jeg har ikke mulighed for at gå ind i så konkrete og tekniske spørgsmål«.”
(Soundvenue.com)

Kontakt os

Vil du vide mere?

Du kan altid sende os en email, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores spil Slette Mette. Vi svarer så hurtigt som muligt.